top of page

Diensten

Bij Kapsalon Caroline te Grammene / Deinze kan u met het hele gezin terecht -dames, heren en kinderen.

Hier enkele van de diensten:

 

Brushing, Moderne snit, Klassieke snit, Keratine behadeling, Permanent, Ontkrullen, Watergolf, Feestkapsels, Split ender pro, Kleuringen, Kleurshampoo, Kleuropfrissing, Balayage, Ontkleuren, Meches, etc...

 

 

Iets niet gevonden? Of juist iets heel specifiek aan het zoeken?

Voor meer uitleg, bel gerust 051/43.37.31

Kapsalon regio Deinze Grammene Zulte Machelen

PRODUCTEN

split ender

Split ender

 

Bij deze behandeling wordt het haar opgefrist zonder in te boeten aan lengte.

Het toestel, waarmee je net zoals een platte tang over het haar strijkt, detecteert kapotte puntjes en kort ze drie millimeter in. Na een behandeling zien je lokken er nog even lang uit, maar weer glanzender en gezonder!

SPLIT ENDER

keratine behandeling

KERATIN GOLD TREATMENT -Jean Paul Myne keratine behandeling

 

Wat kan je verwachten?

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en versterkt in één bewerking. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan en krijgt een stralende glans. Ook bij vochtig weer komt er geen pluis – frizz meer op het haar. Geen stijltang meer nodig!

De behandeling neemt 3 tot 5 uur maximaal in beslag afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Het resultaat is 8 tot 9 maanden ( bij mensen met minder krul haar 9 tot 12 maanden) in het haar aanwezig.

De keratine gold treatment van Jean Paul myne is gemaakt om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels, het haar te ‘Smoothen’ en te herstellen in eenzelfde behandeling voor een langere periode. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals formaldyhyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten. Het verandert weerbarstige krul of pluizend haar in prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen.

 

Weetje:

De shampoo en conditioner die geadviseerd worden zijn niet schadelijk voor de behandeling en voor de keratine in je haar. Sulfaten en andere ingrediënten in de voor ons onbekende merken kunnen de behandeling aantasten en zelfs teniet doen. Er is geen garantie als de producten niet thuis gebruikt worden.

 

Als u deze behandeling wenst, is er een adviesgesprek nodig. Dan bekijken we samen wat specifiek mogelijk is voor u.

Voor meer informatie kan u bellen naar het nummer 051/43.37.31

keratine behandelig
richt prijs keratine behandeling Deinze / Grammene

Kapsalon Deinze Kapsalon Grammene Kapper Deinze Kapper Grammene Kapsalon Dames Kapsalon Heren Kapsalon Kinderen

bottom of page